CoachingNINA MIÖEN INTERNATIONAL COACHING & TRAINING - with a body-centered approach

Individuell coaching


I min indviduellla coaching ställer jag frågor, uppmuntrar, utmanar, bjuder in och lyssnar till mina klienter så att de kan identifiera vad som är det väsentliga på såväl det personliga som det professionellt planet. Första steget till personlig utveckling och förändring är medvetenhet.


Vidare assisterar jag mina klienter att;


  • Sätta mål som de verkligen vill uppnå.
  • Lära sig att lita på sitt inre kunnande och intuition.
  • Få mer gjort än om de hade varit på egen hand.
  • Lära sig övervinna sina rädslor och energitjuvar.
  • Få den support, utmaning och struktur de behöver för att lyckas.Somatisk coaching för bestående resultat


Jag är en Personal Development Coach (PCC, CVCC, CBCC) med inriktning på somatisk coaching. Det innebär att jag använder mig av coachingbegrepp där kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro används för större personlig insikt och djupare inlärning. Min coachingstil är både lättsam och effektiv och klienten ses som en helhet av hjärta, hjärna och kropp där alla delar beaktas och lyssnas in i coachingsamtalet. Den somatiska coaching metoden jag tillämpar och är certifierad inom, heter Body-Centered Coaching metoden och är grundad av Marlena Field.Fysiskt avstånd är inget hinder


Individuell coaching med mig kan göras i person, på telefon via Zoom eller Skype om internationella samtal, fysikt avstånd är inget hinder. Jag coachar på både engelska och svenska och mina klienter kommer från jordens alla hörn. Coaching passar alla som vill utvecklas vidare i livet och är villiga att lära sig, testa sina gränser och agera.Etiska normer och tystnadsplikt 


Coaching är ett samarbete mellan coach och klient där ansvarsgränser och tystnadsplikt är noggrant uttalade. Jag är en Professional Certified Coach (PCC) genom International Coach Federation. Föreningen är en ideell medlemsorganisation som granskar coachingyrket med hjälp av certifiering som följer strikt akademiska riktlinjer, praktikkrav och etiska normer. 
Min egen erfarenhet av förändring och att skapa en ny tillvaro för mig själv och min familj utomlands, är en styrka som jag tar med mig till mina klienter.

"Coaching med Nina är väldigt effektivt för mig. Jag bara älskar hennes lätthet men samtidigt kraftfulla sätt som är så stödjande och med rätt mängd utmaning som tvingar mig framåt. Genom att använda sig av somatiska body-centered coaching begrepp, uppskattar jag hur vi snabbt når djupt och bekräftar att mina känslor driver mina handlingar och hur jag sen kan skifta det till ett mer riktat agerande för att få bättre resultat. Jag älskar hur Nina skapar medvetenhet till mitt perspektiv genom att ställa frågor på ett sätt som jag inte hade förväntat mig ... det överraskar mig. Jag rekommenderar verkligen Nina för mentor- och somatisk coaching för en lättsam och givande upplevelse som har hjälpt mig att nå de resultat som är viktiga för mig."

"

- Phyllis Washington, ACC, CVCC, Certified Business Coach for Small to Mid-Size Business Owners, Chiropractors and Non-Profit Leaders

Kontakta gärna mig för ett kostnadsfritt prova-på-samtal via telefon eller Zoom. 

 
 
 
 

Om Nina Miöen, PCC, CBCC, CVCC:


Nina är en Internationell Personal Development Coach som 2008 flyttade från Sverige till Texas med sin man och deras tre söner. Utbildad till coach i USA, verkar Nina med lätthet inom två kulturer och coachar framförallt kvinnor i förändring, vare sig det är inom deras personliga - och/eller professionella liv. Hon tillämpar den sk Body-Centererd Coaching metoden i sin coaching för att hjälpa sina klienter att nå djupare insikt och varaktigt resultat. Nina är utbildad och certifierad genom CoachVille (samarbete med CoachHuset) och ICF. Hon är dessutom certifierad, som både en body-centered coach och lärare av grundaren Marlena Field. Nina är en av få coacher som undervisar i metoden och erbjuder e-kurser på både svenska och engelska. Hon har en civilekonomexamen med fördjupning inom marknadsföring från Uppsala universitet och en universitetsexamen i psykologi från Stockholms universitet.

Nina Miöen - International Personal Development Coach - PCC, CVCC, CBCC

Kontakta Nina för att boka kostnadsfri prova-på-coaching; nina.mioen@international-lifecoaching.com or (+1)713 852 7073

                                                                                                                                       Copyright © International Life Coaching 2019