Prova-på-rabattNINA MIÖEN INTERNATIONAL COACHING & TRAINING - with a body-centered approach


Prova-på-rabatt på första delkursen "Bortom Begränsningar"  


Ge dig själv och dina klienter en present! Lär dig första delkursen av en somatisk coachingmetod som beaktar klientens all tillgänglig information - inte bara vad som finns i huvudet! Anmäl dig till delkursen “Bortom begränsningar” och få 1495 SEK i rabatt. Kursen är ackrediterad av ICF (7,24 CCE poäng) och består av tre teleklasser via Zoom med totalt 4,25h kurstid. Välj mellan två kurstillfällen, se nedan.Lär dig tre somatiska coachingverktyg för djupare insikt och varaktig resultat


För varje teleklass kommer du ha möjlighet att prova på och personligen uppleva de olika processerna för djupare inlärning. Du kommer bl a att lära dig tre specifika "verktyg" som du kommer kunna börja använda direkt med dina klienter för att;

 

  • Medvetandegöra och omvandla begränsande tankar och självkritik
  • Luckra upp och nå förbi självsaboterande antaganden och tankemönster
  • Bli fri från rädslor och oro med hjälp av självmedkänslaDitt prova-på-pris för totalt 3 teleklasser: 1995 SEK (ordinarie pris 3490 SEK)


I din kursavgift på endast 1995 SEK ingår även första delen av Marlena Field's e-bok "Body-Centered Coaching: Beyond Limits" (på engelska) som bl a innehåller:

 

  • Lättlärda och effektiva coaching-verktyg/processer (3 st) för första delkursen 
  • Exempel på tillämpning med klient
  • Länk till 2 inspelade coachingsamtal med Marlena Field för varje "verktyg"/process
  • Sammanfattning av respektive coaching-verktyg (3 st) för lättanvänd referens vid coaching med klientVälj mellan två kurstillfällen


  1. Tisdagar svensk tid kl 19-20.25 den 18, 25 juni och 2 juli, 2019


  1. Onsdagar svensk tid kl 19-20.25 den 8, 15 och 22 maj, 2019Hur går utbildningen till?


Varje teleklass i realtid är 85 minuter lång och baserad på Marlena Fields BCC metodbok (på engelska och ingår i avgiften som kursmaterial). Deltagarna "möts" kl 19-20.25 svensk tid på ett nätbaserat tele-möte via Zoom. Zoom är ett väldigt lätt program att använda och fungerar väl för Mac, PC, Iphone, Ipad och Android-telefoner. Det går även bra att ringa in via "vanlig" telefon om inte dator/mobil är ett alternativ. Vid anmälan följer all kursinformation du behöver, inklusive instruktioner för Zoom.


Varje klasstillfälle spelas in så att du kan lyssna på innehållet i efterhand om du skulle missa en klass. Utbildningen är ackrediterad och listad på ICF Sveriges hemsida som en godkänd coachutbildning (CCE) och tre teleklasser ger totalt 7,24 CCE poäng (2,83 Core Competencies och 1,41 Resource Development).Vad innebär Body-Centered Coaching Metoden?


Body-Centered Coaching (BCC) bygger på den sk Body-Centered Coaching Metoden, grundad av Marlena Field. Den innebär att kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro används för större personlig insikt och djupare inlärning. Inom BCC tillämpas ett holistiskt perspektiv och individen ses som en helhet av hjärta, hjärna och kropp, där alla delar ingår för att förändring ska bli bestående. Jag är certifierad av grundaren Marlena Field som både en body-centered coach och lärare, och jag är en av få coacher i världen som erbjuder den här utbildningen - nu även på svenska!
Läs vad en tidigare kursdeltagare tycker om utbildningen:


"Med min bakgrund som terapeut har den här kursen varit väldigt givande. Jag har fått en bättre förståelse av somatisk coaching och hur den kan tillämpas på många olika sätt och tillfällen. Jag har verkligen uppskattat att vara en deltagare av Ninas utbildningspprogram! Hennes kunskap parat med hennes värme och medkänsla lyser igenom i allt hon gör. Varje klasstillfålle har gjort mig än mer nyfiken och ökat min vilja att lära mig mera. Jag har fått en djupare känsla och förståelse för hur jag kan hjälpa mina klienter att återkoppla till sig själva som en helhet av båda kropp och hjärna. Jag rekommenderar verkligen den här kursen".
Läs mer om vad tidigare kursdeltagare tycker om utbildningen här.Kontakta mig om du frågor angående utbildningen på svenska och/eller vill prata med mig.
Om Nina Mioen, PCC, CBCC, CVCC:


Nina är en Internationell Personal Development Coach som 2008 flyttade från Sverige till Texas med sin man och deras tre söner. Utbildad till coach i USA, verkar Nina med lätthet inom två kulturer och coachar framförallt kvinnor i förändring, vare sig det är inom deras personliga - och/eller professionella liv. Hon tillämpar den sk Body-Centererd Coaching metoden i sin coaching för att hjälpa sina klienter att nå djupare insikt och varaktigt resultat. Nina är utbildad och certifierad genom CoachVille (samarbete med CoachHuset) och ICF. Hon är dessutom certifierad, som både en body-centered coach och lärare av grundaren Marlena Field. Nina är en av få coacher som undervisar i metoden och erbjuder e-kurser på både svenska och engelska. Hon har en civilekonomexamen med fördjupning inom marknadsföring från Uppsala universitet och en universitetsexamen i psykologi från Stockholms universitet. 
Välj kurstillfälle


CONTINUING EDUCATION CREDITS (CCE)

GRANSKAD OCH GODKÄND AV ICF

12.75 CCEU’s för alla 3 kursdelar

(8.5 Core Competencies and 4.25 Resource Developement)


Nina Miöen - International Personal Development Coach - PCC, CVCC, CBCC

Kontakta Nina för att boka kostnadsfri prova-på-coaching; nina.mioen@international-lifecoaching.com or (+1)713 852 7073

                                                                                                                                       Copyright © International Life Coaching 2019