Coaching

Copyright © International Life Coaching 2018

 

 

 

 

NINA MIÖEN INTERNATIONAL COACHING&TRAINING

-with a body-centered approach

 

Individuell coaching

 

I min indviduellla coaching ställer jag frågor, uppmuntrar, utmanar, bjuder in och lyssnar till mina klienter så att de kan identifiera vad som är det väsentliga på såväl det personliga som det professionellt planet. Första steget till personlig utveckling och förändring är medvetenhet.

 

Vidare assisterar jag mina klienter att;

  • Sätta mål som de verkligen vill uppnå.
  • Lära sig att lita på sitt inre kunnande och intuition.
  • Få mer gjort än om de hade varit på egen hand.
  • Lära sig övervinna sina rädslor och energitjuvar.
  • Få den support, utmaning och struktur de behöver för att lyckas.

 

Jag är en Professional Certified Coach (PCC) genom International Coach Federation. ICF är en ideell medlemsorganisation som granskar coachingyrket med hjälp av certifiering som följer strikt akademiska riktlinjer, praktikkrav och etiska normer.

 

Individuell coaching med mig kan göras i person, på telefon via Zoom eller Skype om internationella samtal, fysikt avstånd är inget hinder. Coaching passar alla som vill utvecklas vidare i livet och är villiga att lära sig, testa sina gränser och agera.

 

Min egen erfarenhet av förändring och att skapa en ny tillvaro för mig själv och min familj utomlands, är en styrka som jag tar med mig till mina klienter.

 

 

 

Kontakta gärna mig för ett kostnadsfritt prova-på-samtal via telefon eller Zoom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Nina är en mycket effektiv "life coach" och en glädje att arbeta med. Den största fördelen som jag har upplevt är att Nina inte lät mig ge upp mina drömmar! Hon var där med mig genom utmaningar och tuffare tider och hon fortsatte att hjälpa mig att se ett annat perspektiv och värdet av mina fortsatta insatser; Det var och är ovärderligt för mig för att jag ska kunna uppnå mina mål. Jag rekommenderar verkligen Nina, hon är en talangfull coach vars insikt, lätthet och djupgående förmåga till innovativa tankar är en tillgång i coachingen."

 

Phyllis Washington, Sr. Executive Administrative Assistant at Alcon Laboratories, Inc, 3 Maj, 2012.