Om Nina Miöen

 

 

NINA MIÖEN INTERNATIONAL LIFE COACHING

-with a body-centered approach

 

Nina Miöen, International Certified Life Coach, PCC, CVCC, CBCC

 

Om mig och min coaching

Jag är en Certifierad International Life Coach (PCC, CVCC, CBCC) med inriktning på somatisk coaching. Det innebär att jag använder mig av coachingbegrepp där kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro kan användas för större personlig insikt och djupare inlärning. Min coachingstil är både lättsam och effektiv på samma gång och leder till varaktiga förändringar som inkludera såväl hjärna som hjärta. Jag erbjuder individuell coaching, såväl som utbildning av somatisk, body-centered coaching, till coacher och andra veksamma inom hjälpande yrken.

 

Min tidigare utbildning och bakgrund är svensk, med mångårig erfarenhet från direktmarknadsföring och kvalitativ marknadsundersökningar. 2008 flyttade jag tillsammans med min man och våra tre söner till The Woodlands, Texas där jag har utbildat mig vidare till International Life Coach med klienter över hela världen.

 

Min egen erfarenhet av förändring och att skapa en ny tillvaro för mig själv och min familj utomlands, är en styrka som jag tar med mig till mina klienter.  

 

I min coaching ställer jag frågor, uppmuntrar, utmanar, inviterar och lyssnar till mina klienter så att de kan identifiera vad som är det väsentliga på såväl det personliga som det professionellt planet. Första steget till personlig utveckling och förändring är medvetenhet.

 

Vidare assisterar jag mina klienter att;

  • Sätta mål som de verkligen vill uppnå
  • Lära sig att lita på sitt inre kunnande och intuition
  • Få mer gjort än om de hade varit på egen hand
  • Lära sig övervinna sina rädslor och energitjuvar
  • Få den support, utmaning och struktur de behöver för att lyckas

 

Jag är en Associate Certified Coach (PCC) genom International Coach Federation. ICF är en ideell medlemsorganisation som granskar coachingyrket med hjälp av certifiering som följer strikt akademiska riktlinjer, praktikkrav och etiska normer.

 

Individuell coaching med mig kan göras i person, på telefon via Zoom eller Skype om internationella samtal, fysikt avstånd är inget hinder. Coaching passar alla som vill utvecklas vidare i livet och är villiga att lära sig, testa sina gränser och agera.

 

Body-Centered Coaching (BCC) Utbildning, 12.75 CCEUs

BCC bygger på den sk Body-Centered Metoden, grundad av Marlena Field. Den innebär att kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro används för större personlig insikt och djupare inlärning. Inom BCC tillämpas ett holistiskt perspektiv och individen ses som en helhet av kropp, hjärna och hjärta, där alla delar måste ingå för att förändring ska bli bestående.

 

Certifierad Av Marlena Field som en BCC coach och lärare, är jag en av några få coacher i världen som erbjuder den här utbildningen. Varje klass är 85 minuter lång, på engelska och deltagarna ringer in och "möts" på en telefonkonferens (lokalsamtaltaxa gäller oavsett land) eller via Zoom audio. Du bestämmer själv om du vill anmäla dig till alla nio klasser från början, eller ta en modul (tre klasser) åt gången. Utbildningen är godkänd av den Internationella Coach Federation (ICF) som en Fortsatt Coachutbildning (CCE) och ger totalt 12.75 CCE units (8.5 Core Competencies och 4.25 Resource Development).

 

Öppen grupputbildning på engelska den 3 april - 29 maj 2018; varje tisdag kl 19-20.25

(amerikansk tid 12-1:25pm CST).

 

Anmälan och betalning till den öppna grupputbildningen (på engelska) görs via min amerikanska sida. Där hittar du även mer information om de olika modulernas innehåll och vad du kan förvänta dig av utbildningen. Om du har några frågor eller vill prata med mig, skicka ett email till learnbodycenteredcoaching@gmail.com, så vi kan bestämma en tid jag kan ringa dig för ett samtal.

 

Gratis introduktionssamtal

För varje modul erbjuder jag dessutom ett gratis 30 minuter telefonbaserat introduktonssamtal i grupp (på engelska), eller individuellt på svenska/engelska. Du kan läsa mer om det och anmäla dig här.

 

Body-Centered Coaching utbildning på svenska - välj dag och tid som passar din grupp utan extra kostnad

Kontakta mig om ni är en grupp på 3 deltagare eller flera, som vill ha den här somatiska utbildningen på svenska och vid en tid och dag i veckan som passar gruppen. Ingen extra kostnad tillkommer för anpassad utbildning, se priser för öppen resp anpassad utbildning här. Välj mellan en modul, (3 klasser * 85 min) två eller hela serien av tre moduler (9 klasser * 85 min). Utbildningen sker via Zoom eller som en telefonkonferens, är godkänd av ICF och ger fortsatta utbildningspoäng (CCE units); totalt 12.75 CCE units för hela serien (8.5 Core Competencies och 4.25 Resource Development). Läs vad tidigare kursdeltagare tycker om utbildningen här.

 

 

"Nina är en mycket effektiv "life coach" och en glädje att arbeta med. Den största fördelen som jag har upplevt är att Nina inte lät mig ge upp mina drömmar! Hon var där med mig genom utmaningar och tuffare tider och hon fortsatte att hjälpa mig att se ett annat perspektiv och värdet av mina fortsatta insatser; Det var och är ovärderligt för mig för att jag ska kunna uppnå mina mål. Jag rekommenderar verkligen Nina, hon är en talangfull coach vars insikt, lätthet och djupgående förmåga till innovativa tankar är en tillgång i coachingen."

 

Phyllis Washington, Sr. Executive Administrative Assistant at Alcon Laboratories, Inc, 3 Maj, 2012.

 

Copyright © International Life Coaching 2018