Om Nina Miöen

 

 

NINA MIÖEN INTERNATIONAL COACHING&TRAINING

-with a body-centered approach

 

Nina Miöen, Personal Development Coach&Lärare, PCC, CVCC, CBCC

 

Om mig och min coaching

Jag är en Certifierad International Personal Development Coach och lärare (PCC, CVCC, CBCC) med inriktning på somatisk coaching. Det innebär att jag använder mig av, och utbildar inom, coachingbegrepp där kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro kan användas för större personlig insikt och djupare inlärning. Min coachingstil är både lättsam och effektiv på samma gång och leder till varaktiga förändringar som inkludera såväl hjärna som hjärta. Jag erbjuder individuell coaching, såväl som utbildning av somatisk body-centered coaching, till coacher och andra verksamma inom hjälpande yrken.

 

Min tidigare utbildning och bakgrund är svensk, med mångårig erfarenhet från direktmarknadsföring och kvalitativ marknadsundersökningar. 2008 flyttade jag tillsammans med min man och våra tre söner till The Woodlands, Texas där jag har utbildat mig vidare till Personal Development Coach med klienter över hela världen, samt certifierad lärare&coach av den sk Body-Centered Coaching Metoden, grundad av Marlena Field.

 

 

Min egen erfarenhet av förändring och att skapa en ny tillvaro för mig själv och min familj utomlands, är en styrka som jag tar med mig till mina klienter.  

 

 

I min indviduellla coaching ställer jag frågor, uppmuntrar, utmanar, bjuder in och lyssnar till mina klienter så att de kan identifiera vad som är det väsentliga på såväl det personliga som det professionellt planet. Första steget till personlig utveckling och förändring är medvetenhet.

 

Vidare assisterar jag mina klienter att;

  • Sätta mål som de verkligen vill uppnå
  • Lära sig att lita på sitt inre kunnande och intuition
  • Få mer gjort än om de hade varit på egen hand
  • Lära sig övervinna sina rädslor och energitjuvar
  • Få den support, utmaning och struktur de behöver för att lyckas

 

Jag är en Professional Certified Coach (PCC) genom International Coach Federation. ICF är en ideell medlemsorganisation som granskar coachingyrket med hjälp av certifiering som följer strikt akademiska riktlinjer, praktikkrav och etiska normer.

 

Individuell coaching med mig kan göras i person, på telefon via Zoom eller Skype om internationella samtal, fysikt avstånd är inget hinder. Coaching passar alla som vill utvecklas vidare i livet och är villiga att lära sig, testa sina gränser och agera.

 

 

"Nina är en mycket effektiv "life coach" och en glädje att arbeta med. Den största fördelen som jag har upplevt är att Nina inte lät mig ge upp mina drömmar! Hon var där med mig genom utmaningar och tuffare tider och hon fortsatte att hjälpa mig att se ett annat perspektiv och värdet av mina fortsatta insatser; Det var och är ovärderligt för mig för att jag ska kunna uppnå mina mål. Jag rekommenderar verkligen Nina, hon är en talangfull coach vars insikt, lätthet och djupgående förmåga till innovativa tankar är en tillgång i coachingen."

 

Phyllis Washington, Sr. Executive Administrative Assistant at Alcon Laboratories, Inc, 3 Maj, 2012.

 

 

Body-Centered Coaching (BCC) e-kurser, 12,75 CCEUs - nu även på svenska!

 

BCC bygger på den sk Body-Centered Coaching Metoden, grundad av Marlena Field. Den innebär att kroppens naturliga intelligens och medveten närvaro används för större personlig insikt och djupare inlärning. Inom BCC tillämpas ett holistiskt perspektiv och individen ses som en helhet av kropp, hjärna och hjärta, där alla delar ingår för att förändring ska bli bestående.

 

Jag är certifierad av Marlena Field som en BCC-coach och lärare, och jag är en av några få coacher i världen som erbjuder den här utbildningen - nu även på svenska! Varje klass/webinar är 85 minuter lång, baserad på Marlena Fields BCC metodbok på engelska (ingår i kursavgiften som kursmaterial). Deltagarna ringer in och "möts" via Zoom audio på ondagskvällar kl 19-20.25 svensk tid.

 

Du bestämmer själv om du vill anmäla dig till alla nio klasser från början, eller ta en enhet (tre klasser) åt gången. Tidig anmälan ger lägre pris! Varje klasstillfälle spelas in så att du kan lyssna på innehållet i efterhand om du skulle missa en klass. Utbildningen är godkänd av den Internationella Coach Federation (ICF) som en Fortsatt Coachutbildning (CCE) och ger totalt 12,75 CCE units (8.5 Core Competencies och 4.25 Resource Development). Information om priser och anmälan hittar du här.

 

 

Enhet 1: Bortom begränsningar den 14, 21 och 28 november 2018

Enhet 2: Beslutsfattande den 23 och 30 januari samt 6 februari 2019

Enhet 3: Inneboende resurser den 13, 20 och 27 mars 2019

 

ANMÄLAN DIG TILL DE OLIKA ENHETERNA HÄR

 

 

På min amerikanska sida hittar du även datum för utbildning på engelska samt mer information om de olika enheternas innehåll och vad du kan förvänta dig av utbildningen - oavsett språk. Har du några frågor angående utbildningen på svenska och/eller vill prata med mig? Kontakt mig så vi kan bestämma en tid jag kan ringa dig för ett kostnadsfritt samtal.

 

 

"Med min bakgrund som terapeut har den här kursen varit väldigt givande. Jag har fått en bättre förståelse av somatisk coaching och hur den kan tillämpas på många olika sätt och tillfällen. Jag har verkligen uppskattat att vara en deltagare av Ninas utbildningspprogram! Hennes kunskap parat med hennes värme och medkänsla lyser igenom i allt hon gör. Varje klasstillfålle har gjort mig än mer nyfiken och ökat min vilja att lära mig mera. Jag har fått en djupare känsla och förståelse för hur jag kan hjälpa mina klienter att återkoppla till sig själva som en helhet av båda kropp och hjärna. Jag rekommenderar verkligen den här kursen.

 

Kursdeltagare av Body-Centered Coaching Utbildningsprogram våren 2018.

 

 

Läs mer om vad tidigare kursdeltagare tycker om utbildningen här.

 

 

 

Anpassad Body-Centered Coaching utbildning på svenska - välj dag och tid som passar din grupp utan extra kostnad

Kontakta mig om ni är en grupp på 3 deltagare eller flera, som vill ha den här somatiska utbildningen på svenska och vid en tid och dag i veckan som passar gruppen. Ingen extra kostnad tillkommer för anpassad utbildning, se priser för öppen respektive anpassad utbildning här. Välj mellan en enhet, (3 klasser * 85 min) två eller hela serien av tre enheter (9 klasser * 85 min). Utbildningen sker via Zoom, är godkänd av ICF och ger fortsatta utbildningspoäng (CCE units); totalt 12,75 CCE units för hela serien (8.5 Core Competencies och 4.25 Resource Development).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GODKÄND AV ICF

CONTINUING EDUCATION CREDITS

12.75 CCEU’s för alla 3 enheterna (8.5 Core Competencies and 4.25 Resource Developement)

 

Copyright © International Life Coaching 2018